Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/23423
Назва: Фізіологія людини та тварин. Ч. 1. Загальна фізіологія, фізіологія ЦНС, вищі інтегративні функції
Автори: Соколенко, Валентина Миколаївна
Весніна, Людмила Едуардівна
Шарлай, Наталія Миколаївна
Шевченко, Костянтин Васильович
Юдіна, Ксенія Євгеніївна
Дата публікації: 2024
Видавець: Полтавський державний медичний університет
Бібліографічний опис: Фізіологія людини та тварин. Ч. 1. Загальна фізіологія, фізіологія ЦНС, вищі інтегративні функції : навч. посіб. / В. М. Соколенко, Л. Е. Весніна, Н. М. Шарлай, К. В. Шевченко, К. Є. Юдіна. – Полтава : Видавництво ПП «Астрая», 2024. – 224 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник «Фізіологія людини та тварин» створено відповідно до ОПП «Біологія». Посібник написаний у формі короткого конспекту лекцій, в якому розглядаються питання загальної фізіології, фізіології ЦНС та вищих інтегративних функцій. Посібник не є заміною підручників з фізіології, а навпаки, матеріали, що розглядаються у ньому повинні стати основою для наступного самостійного поглиблення знань за допомогою підручників. Посібник буде корисним студентам як для підготовки до сприйняття лекційного матеріалу, так і для відновлення в пам’яті основних положень прослуханої лекції. Матеріали видання допоможуть студентам у процесі самостійної роботи й підготовки до складання модулів та екзаменів. Доцільно використовувати посібник на практичних заняттях для контролю глибини засвоєння основних розділів фізіології людини і тварин. Посібник рекомендовано студентам біологічних та медичних спеціальностей.
Ключові слова: фізіологія
фізіологія ЦНС
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/23423
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання. Кафедра фізіології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Fiziolohiya_ lyudyny_ ta_ tvaryn.pdf4,79 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.