Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/23475
Назва: Технологія одержання антимікробного цитратного буфера
Інші назви: Технологія одержання антимікробного цитратного буфера
Автори: Костиренко, Олексій Петрович
Бублій, Тетяна Дмитрівна
Ганчо, Ольга Валеріївна
Боброва, Нелля Олександрівна
Дата публікації: 2024
Видавець: ДО «Центр тестування»
Бібліографічний опис: Технологія одержання антимікробного цитратного буфера : реєстр № 154/10/24 / О. П. Костиренко, Т. Д. Бублій, О. В. Ганчо, Н. О. Боброва // Перелік наукової (науково-технічної) продукції, призначеної для впровадження досягнень медичної науки у сферу охорони здоров’я. – 2024. – Вип. 10. – С. 210–211.
Короткий огляд (реферат): Цитратний буфер має мінімальну побічну дію та максимальний антибактеріальний вплив на резистентну мікрофлору. Зростає ефективність лікування та максимально зменшується токсична дія хімічних реагентів на пародонт.
Ключові слова: цитратний буфер
резистентна мікрофлора
антимікробна суміш
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/23475
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра терапевтичної стоматології
Нововведення, технології (РКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
obtaining_antimicrobial_citrate_buffer.pdf1,63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.