Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/23582
Назва: Організація навчального процесу на кафедрі терапевтичної стоматології на засадах компетентнісного підходу
Автори: Петрушанко, Тетяна Олексіївна
Іленко, Наталія Миколаївна
Іленко-Лобач, Наталія Володимирівна
Ніколішина, Елла Вячеславівна
Литовченко, Ірина Юріївна
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Організація навчального процесу на кафедрі терапевтичної стоматології на засадах компетентнісного підходу / Т. О. Петрушанко, Н. М. Іленко, Н. В. Іленко-Лобач, Е. В. Ніколішина, І. Ю. Литовченко // Актуальні питання підвищення якості освітнього процесу : матеріали міжнар. наук.-метод. конф., м. Яремче – м. Івано-Франківськ, 23 вересня 2023 р. ‒ Яремче ; Івано-Франківськ, 2023. ‒ С. 169.
Короткий огляд (реферат): Національна доктрина розвитку освіти України у ХХІ столітті визначила, що головною метою української системи освіти є створення умов для розвитку і самореалізації кожної особистості, забезпечення високої якості освіти випускникам вищої школи. Підготовка фахівців у будь-якій сфері повинна здійснюватися на новій концептуальній основі в рамках компетентнісного підходу, який в освіті пов’язаний з особистісно орієнтованим і діяльнісним підходами до навчально-виховного процесу, оскільки стосується особистості студента й може бути реалізованим і перевіреним тільки в процесі виконання конкретним студентом певного комплексу дій. Він потребує трансформації змісту освіти, перетворення цього процесу з моделі, яка існує об’єктивно, для всіх студентів, на суб’єктивні надбання одного студента, що їх можна виміряти.
Ключові слова: навчальний процес
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/23582
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра терапевтичної стоматології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Organization_of_the_educational_process_at_the_Department_of_Therapeutic.PDF1,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.