Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/23647
Назва: Test tasks in prosthodontics to prepare for the integrated test exam «Krok 2. Stomatology»
Інші назви: Тестові завдання з ортопедичної стоматології для підготовки до інтегрованого тестового іспиту «Крок 2. Стоматологія»
Автори: Dvornyk, V. M.
Kuz, H. M.
Dobrovolska, O. V.
Marchenko, K. V.
Kuz, V. S.
Pavlish, I. V.
Shemetov, O. V.
Дворник, Валентин Миколайович
Кузь, Гельфіра Маліківна
Добровольська, Оксана Володимирівна
Марченко, Костянтин Валентинович
Кузь, Віталій Сергійович
Павліш, Ігор Вікторович
Шеметов, Олег Валентинович
Дата публікації: 2024
Видавець: Полтавський державний медичний університет
Бібліографічний опис: Test tasks in prosthodontics to prepare for the integrated test exam «Krok 2. Stomatology» : textbook = Тестові завдання з ортопедичної стоматології для підготовки до інтегрованого тестового іспиту «Крок 2. Стоматологія» : навч. посіб. / V. M. Dvornyk, H. M. Kuz, O. V. Dobrovolska [et al.]. – Poltava : PSMU, 2024. – 343 p.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник має на меті оцінити вміння студентів застосовувати знання, отримані під час навчання на стоматологічних факультетах закладів вищої освіти Міністерства охорони здоров'я України. Він містить тестові завдання з ортопедичної стоматології, укладені співробітниками кафедри ортопедичної стоматології з імплантологією Полтавського державного медичного університету. Тестові завдання згруповані за відповідними модулями, що полегшує їх використання для підготовки студентів IV-V курсів до інтегрованого тестового іспиту «Крок 2. Стоматологія». Таким чином, цей навчальний посібник може бути використаний для поточного контролю знань з ортопедичної стоматології у студентів-стоматологів на всіх етапах навчання. Пропонований навчальний посібник призначений для студентів стоматологічного факультету, які готуються до інтегрованого тестового іспиту «Крок 2. Стоматологія» зі спеціальності «Ортопедична стоматологія» відповідно до ОПП «Стоматологія».
Ключові слова: ортопедична стоматологія
тестові завдання
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/23647
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання. Кафедра ортопедичної стоматології з імплантологією

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Посібник _Крок-2 англ.__РІО.pdf2,62 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.