Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/23663
Назва: 3D технології в ортопедичній стоматології
Автори: Нідзельський, Михайло Якович
Давиденко, Вадим Юрійович
Хілініч, Євгеній Сергійович
Дата публікації: 2023
Видавець: Полтавський державний медичний університет
Бібліографічний опис: Нідзельський М. Я. 3D технології в ортопедичній стоматології : метод. розробки для слухачів циклу тематичного удосконалення / М. Я. Нідзельський, В. Ю. Давиденко, Є. С. Хілініч. – Полтава, 2023. – 106 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні розробки для слухачів циклу тематичного удосконалення «3D технології в ортопедичній стоматології» підготовлені згідно типового навчального плану та програми. В рекомендаціях викладено алгоритм проведення лекцій, практичних та семінарських занять; основні питання для активізації уваги слухачів, перелік компетентностей до засвоєння, тестові питання, а також список рекомендованих літературних джерел та електронних ресурсів. В посібнику представлений короткий зміст матеріалу до кожного виду занять з викладенням сучасних підходів до ортопедичного лікування. Методичні розробки розраховані на слухачів даного курсу тематичного удосконалення, викладачів профільних кафедр факультетів та закладів післядипломної освіти.
Ключові слова: ортопедичне лікування
ортопедична стоматологія
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/23663
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання. Кафедра післядипломної освіти лікарів стоматологів-ортопедів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3D_technologies_in_orthopedics.pdf984,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.