Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/2387
Title: Пристрій для фізико-механічних і технологічних випробувань пломбувальних матеріалів
Authors: Бублій, Тетяна Дмитрівна
Доценко, Володимир Іванович
Макаренко, Володимир Іванович
Ніколішин, Анатолій Карлович
Issue Date: 2003
Publisher: Міністерство освіти і науки України, Державний департамент інтелектуальної власності, Український інститут промислової власності (Укрпатент)
Citation: Пат. 54661А Україна, МПК 7 А61С19/00. Пристрій для фізико-механічних і технологічних випробувань пломбувальних матеріалів / Т. Д. Бублій, В. І. Доценко, В. І. Макаренко, А. К. Ніколішин. – 2002054408 ; заявл. 29.05.2002 ; опубл. 15.05.2003, Бюл. № 5
Abstract: Пристрій для фізико-механічних і технологічних випробувань пломбувальних матеріалів, що містить основу з вертикальною колонкою та індикатор переміщення годинникового типу зі столиком для вантажів і вимірювальним стержнем, який відрізняється тим, що в конструкцію пристрою додатково введені елементи вертикальної колонки основи, предметний столик та утримувач індикатора переміщення, вертикальна колонка основи включає гвинтовий механізм та повзуни, з’єднані з однієї сторони зі столиком, з другої - з утримувачем індикатора переміщення, столик з’єднаний з вертикальною колонкою основи за допомогою гвинта з можливістю переміщення його у вертикальному напрямку, утримувач індикатора переміщення виконаний зігнутим, один кінець його з’єднаний із вертикально колонкою основи з можливістю переміщення у вертикальному напрямку і містить гвинтовий механізм, а на другому кінці виконаний циліндричний отвір, в якому перпендикулярно до предметного столика за допомогою втулки закріплений індикатор переміщення годинникового типу із столиком для вантажів.
Keywords: пристрій
випробування пломбувальних матеріалів
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/2387
Appears in Collections:Патенти
Інтелектуальна власність. Кафедра терапевтичної стоматології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
patent_ BubliiT_03_5.pdf307,16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.