Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/3729
Title: | Система безперервної професійної підготовки – необхідна складова підготовки фахівців для галузі охорони здоров’я України |
Authors: | Крючко, Тетяна Олександрівна Кушнерева, Тетяна Вікторівна Остапенко, Віра Петрівна Крючко, Татьяна Александровна Кушнерева, Татьяна Викторовна Остапенко, Вера Петровна |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | ТДМУ, «Укрмедкнига» |
Citation: | Крючко Т. О. Система безперервної професійної підготовки – необхідна складова підготовки фахівців для галузі охорони здоров’я України / Т. О. Крючко, Т. В. Кушнерева, В. П. Остапенко // Реалізація Закону України «Про вищу освіту» у вищій медичній та фармацевтичній освіті України (з дистанційним під′єднанням ВМ(Ф) НЗ України за допомогою відеоконференц-зв′язку) : матеріали Всеукр. навч.-наук. конф. з міжнар. участю, присвяченої пам′яті ректора члена-кореспондента НАМН України, професора Л. Я. Ковальчука, (м. Тернопіль, 21–22 травня 2015 р.). – Тернопіль, 2015. – С. 446. |
Abstract: | Для впровадження дистанційного навчання необхідним є проведення спеціальної підготовки викладачів з технічного (уміння працювати з сучасною оргтехнікою, засобами комунікації) та, особливо, з методичного забезпечення; При розробці навчальних програм з дисциплін слід звертати увагу на визначення послідовності та співвідношення дистанційної частини навчання і традиційної; Проведення попередніх підготовчих заходів зі студентами, лікарями-інтернами та курсантами, які повинні мати навички роботи з персональним комп’ютером на рівні користувача, навички роботи в мережі Інтернет та базові знання по спеціальності. |
URI: | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/3729 |
Appears in Collections: | Наукові праці. Кафедра педіатрії № 2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Systema_bezperervnoi_profesiinoi_pidhotovky.pdf | 79,07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.