Авторефетати та дисертації. Кафедра психіатрії, наркології та медичної психології : [8] Головна зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Результати' 1 - 8 з 8
Рік випускуНазваАвтор(и)
2021Психосоціальна дезадаптація у жінок з депресивними розладами різного ґенезу (психодіагностика, феноменологія, психосоціальна реабілітація)Ісаков, Рустам Ісроїлович; Исаков, Рустам Исроилович; Isakov, R. I.
2019Клініко-психопатологічні та патопсихологічні характеристики пацієнтів з параноїдною шизофренією, поєднаною з вживанням канабіноїдівКидонь, Павло Володимирович; Кидонь, Павел Владимирович; Kydon, P. V.
2018Клініко-психопатологічна характеристика аутоагресивної поведінки у пацієнтів з першим психотичним епізодом, принципи її корекції та профілактики з урахуванням біологічних ритмівБойко, Дмитро Іванович; Бойко, Дмитрий Иванович; Boiko, D. I.
2014Клініко-психопатологічна характеристика, патоморфоз та лікування депресивних станів з урахуванням біологічних ритмівГринь, Катерина Вікторівна; Гринь, Екатерина Викторовна; Grin', E.
2012Непсихотичні психічні порушення в осіб з дефектами та деформаціями зовнішнього носа та їх психотерапевтична корекціяБоднар, Леся Анатоліївна; Боднарь, Леся Анатольевна; Bodnar, L.
2016Психосоціальна дезадаптація при невротичних розладах у жінок (клініко-психопатологічна характеристика, принципи реабілітації та профілактики)Герасименко, Лариса Олександрівна; Герасименко, Лариса Александровна; Herasymenko, L.
2007Клініко-психопатологічні та патопсихологічні особливості пацієнтів з дефектами і деформаціями обличчя і їх психотерапевтична корекціяГерасименко, Лариса Олександрівна; Герасименко, Лариса Александровна; Herasymenko, L.
2006Клініко-психопатологічні та патопсихологічні особливості підлітків-правопорушників і їх психотерапевтична корекціяІсаков, Рустам Ісроїлович; Исаков, Рустам Исроилович; Isakov, R.
Результати' 1 - 8 з 8