Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4062
Назва: Особливості посттравматичних стресових розладів у медичних сестер
Автори: Жепко, Валентина Петрівна
Жепко, Валентина Петровна
Zhepko, V. P.
Свиридюк, В. З.
Свиридюк, В. З.
Дата публікації: 23-бер-2016
Видавець: Національна академія державного управління при Президентові України
Бібліографічний опис: Жепко В. П. Особливості посттравматичних стресових розладів у медичних сестер / В. П. Жепко, В. З. Свиридюк // Державне управління людськими ресурсами у сфері охорони здоров'я в Україні : матеріали щорічної Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, Київ, 23 березня 2016 р. – К. : ДКС-Центр, 2016. – С. 67–71.
Короткий огляд (реферат): В останні роки на тлі соціальної нестабільності, громадських заворушень, сепаратизму, тероризму, іноземного військовою втручання, анексії Криму та окупації частини території на сході України, а також аварій, занедбаності і насилля, що трапляються на загальнодержавному та локальному рівнях, широкою розповсюдження стрімко набуває посттравматичний стресовий розлад (ПТСР), який перетворився на одну з визначальних детермінант психічного здоров'я населення загалом і медичних працівників зокрема. Мета дослідження — виявити типові прояви та характерні особливості посттравматичного стресового розладу у медичних сестер.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4062
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Фаховий медико-фармацевтичний коледж

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zhepko V.pdf135,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.