Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4152
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКопанцева, Лариса Миколаївна-
dc.contributor.authorПапеян, Карен Арсенович-
dc.contributor.authorKopantseva, L.-
dc.contributor.authorPapeyan, K.-
dc.contributor.authorКопанцева, Лариса Николаевна-
dc.contributor.authorПапеян, Карен Арсенович-
dc.date.accessioned2017-12-11T13:33:33Z-
dc.date.available2017-12-11T13:33:33Z-
dc.date.issued2016-03-16-
dc.identifier.citationКопанцева Л. М. Дослідження за фізико-хімічними показниками йогуртів вітчизняних виробників / Л .М. Копанцева, К. А. Папеян // Актуальні проблеми теорії та практики експертизи товарів : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 16–18 березня 2016. – Полтава, 2016. – С. 239–240.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4152-
dc.description.abstractЙогурт за останні роки набув величезної популярності в усьому світі. Високий вміст поживних речовин зумовлюють надзвичайну корисність йогуртів з точки зору раціонального харчування. Але далеко не всі йогурти є корисними. Все залежить від його складу, в якому головними складовими повинні бути молоко і особливі йогуртові бактерії. Без цих бактерій вся корисність йогурту зводиться до нуля, він просто перетворюється на звичайний смачний десерт. Також далеко не всі виробники при виробництві цього продукту дотримуються норм, а це, в свою чергу, призводить до погіршення якості. Отже, ми повинні знати, що нам пропонують українські виробники йогурту. Мета дослідження: встановлення якості йогуртів вітчизняних виробників.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПолтавский університет економіки і торгівліuk_UA
dc.subjectкрохмальuk_UA
dc.subjectсахарозаuk_UA
dc.subjectбензойна кислотаuk_UA
dc.subjectstarchuk_UA
dc.subjectsucroseuk_UA
dc.subjectbenzoic aciduk_UA
dc.subjectкрахмалuk_UA
dc.subjectсахарозаuk_UA
dc.subjectбензойная кислотаuk_UA
dc.titleДослідження за фізико-хімічними показниками йогуртів вітчизняних виробниківuk_UA
dc.title.alternativeStudy of physico-chemical properties of yoghurts of domestic producersuk_UA
dc.title.alternativeИсследования физико-химических показателей йогуртов отечественных производителейuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kopantseva_Doslidzhennya_yogurtiv_vitchyznyznykh_vyrobnykiv.pdf451,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.