Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4152
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Копанцева, Лариса Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Папеян, Карен Арсенович | - |
dc.contributor.author | Kopantseva, L. | - |
dc.contributor.author | Papeyan, K. | - |
dc.contributor.author | Копанцева, Лариса Николаевна | - |
dc.contributor.author | Папеян, Карен Арсенович | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-11T13:33:33Z | - |
dc.date.available | 2017-12-11T13:33:33Z | - |
dc.date.issued | 2016-03-16 | - |
dc.identifier.citation | Копанцева Л. М. Дослідження за фізико-хімічними показниками йогуртів вітчизняних виробників / Л .М. Копанцева, К. А. Папеян // Актуальні проблеми теорії та практики експертизи товарів : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 16–18 березня 2016. – Полтава, 2016. – С. 239–240. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4152 | - |
dc.description.abstract | Йогурт за останні роки набув величезної популярності в усьому світі. Високий вміст поживних речовин зумовлюють надзвичайну корисність йогуртів з точки зору раціонального харчування. Але далеко не всі йогурти є корисними. Все залежить від його складу, в якому головними складовими повинні бути молоко і особливі йогуртові бактерії. Без цих бактерій вся корисність йогурту зводиться до нуля, він просто перетворюється на звичайний смачний десерт. Також далеко не всі виробники при виробництві цього продукту дотримуються норм, а це, в свою чергу, призводить до погіршення якості. Отже, ми повинні знати, що нам пропонують українські виробники йогурту. Мета дослідження: встановлення якості йогуртів вітчизняних виробників. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Полтавский університет економіки і торгівлі | uk_UA |
dc.subject | крохмаль | uk_UA |
dc.subject | сахароза | uk_UA |
dc.subject | бензойна кислота | uk_UA |
dc.subject | starch | uk_UA |
dc.subject | sucrose | uk_UA |
dc.subject | benzoic acid | uk_UA |
dc.subject | крахмал | uk_UA |
dc.subject | сахароза | uk_UA |
dc.subject | бензойная кислота | uk_UA |
dc.title | Дослідження за фізико-хімічними показниками йогуртів вітчизняних виробників | uk_UA |
dc.title.alternative | Study of physico-chemical properties of yoghurts of domestic producers | uk_UA |
dc.title.alternative | Исследования физико-химических показателей йогуртов отечественных производителей | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kopantseva_Doslidzhennya_yogurtiv_vitchyznyznykh_vyrobnykiv.pdf | 451,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.