Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4152
Title: Дослідження за фізико-хімічними показниками йогуртів вітчизняних виробників
Other Titles: Study of physico-chemical properties of yoghurts of domestic producers
Исследования физико-химических показателей йогуртов отечественных производителей
Authors: Копанцева, Лариса Миколаївна
Папеян, Карен Арсенович
Kopantseva, L.
Papeyan, K.
Копанцева, Лариса Николаевна
Папеян, Карен Арсенович
Issue Date: 16-Mar-2016
Publisher: Полтавский університет економіки і торгівлі
Citation: Копанцева Л. М. Дослідження за фізико-хімічними показниками йогуртів вітчизняних виробників / Л .М. Копанцева, К. А. Папеян // Актуальні проблеми теорії та практики експертизи товарів : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 16–18 березня 2016. – Полтава, 2016. – С. 239–240.
Abstract: Йогурт за останні роки набув величезної популярності в усьому світі. Високий вміст поживних речовин зумовлюють надзвичайну корисність йогуртів з точки зору раціонального харчування. Але далеко не всі йогурти є корисними. Все залежить від його складу, в якому головними складовими повинні бути молоко і особливі йогуртові бактерії. Без цих бактерій вся корисність йогурту зводиться до нуля, він просто перетворюється на звичайний смачний десерт. Також далеко не всі виробники при виробництві цього продукту дотримуються норм, а це, в свою чергу, призводить до погіршення якості. Отже, ми повинні знати, що нам пропонують українські виробники йогурту. Мета дослідження: встановлення якості йогуртів вітчизняних виробників.
Keywords: крохмаль
сахароза
бензойна кислота
starch
sucrose
benzoic acid
крахмал
сахароза
бензойная кислота
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4152
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kopantseva_Doslidzhennya_yogurtiv_vitchyznyznykh_vyrobnykiv.pdf451,24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.