Статистика
Відвідувань загалом
Переглядів | |
---|---|
Використання біологічно активних компонентів соусів на емульсійній основі (пектину, борошна пшениці, круп’яного борошна перловки і вівсянки) при хронічній свинцевій інтоксикації в експерименті | 57 |
Всього відвідувань на місяць
листопада 2023 | грудня 2023 | січня 2024 | лютого 2024 | березня 2024 | квітня 2024 | травня 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Використання біологічно активних компонентів соусів на емульсійній основі (пектину, борошна пшениці, круп’яного борошна перловки і вівсянки) при хронічній свинцевій інтоксикації в експерименті | 0 | 0 | 3 | 0 | 0 | 2 | 1 |
Звантажень файлів
Переглядів | |
---|---|
sargosh_2004_21.pdf | 17 |
Найбільше переглядів за країнами
Переглядів | |
---|---|
United States | 24 |
Україна | 6 |
Ireland | 5 |
Vietnam | 3 |
Bulgaria | 2 |
Найбільше переглядів за містами
Переглядів | |
---|---|
Inglewood | 9 |
Poltava | 6 |
Dublin | 5 |
Hanoi | 3 |