Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/5018
Title: | Актуальні питання природнього вигодовування в сучасних умовах |
Other Titles: | Актуальные вопросы естественного вскармливания в современных условиях Pressing Questions Of Natural Feeding In Modern Conditions |
Authors: | Зюзіна, Лариса Степанівна Зюзина, Лариса Степановна Zyuzina, L. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Вищий державний навчальний заклад України «Українська медична стоматологічна академія» |
Citation: | Зюзіна Л.С. Актуальні питання природнього вигодовування в сучасних умовах / Л. С. Зюзіна // Вісник проблем біології і медицини. – 2011. – Вип. 3(1). – С. 22–24. |
Abstract: | Резюме. Стаття присвячена актуальним проблемам природного вигодовування в сучасних умовах. Аналізуються найбільш важливі моменти вигодовування, її значення в розвитку дитини, представлені типові утруднення, обговорюються поняття про важливість вигодовування в сучасних умовах; Резюме. Статья посвящена актуальным вопросам естественного вскармливания в современных условиях. Анализируются наиболее важные моменты проблемы вскармливания, его значения в развитии ребенка, представлены типовые сложности, обсуждаются понятия важности вскармливания в современных условиях; Summary. Article is devoted pressing questions of natural feeding in modern conditions. Important points of a problem of feeding, its value in development of the child are analyzed most, sample complexities are presented, concepts of importance of feeding of modern conditions are discussed. |
Keywords: | новонароджені вигодовування лактація новорожденные вскармливание лактация newborns feeding lactemia |
URI: | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/5018 |
Appears in Collections: | Наукові праці. Кафедра педіатрії № 1 із неонатологією |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
aktual_pit_prirodn_vigodovuv.pdf | 82,17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.