Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/5110
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лобань, Галина Андріївна | - |
dc.contributor.author | Ганчо, Ольга Валеріївна | - |
dc.contributor.author | Череда, Вікторія Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-01-17T13:48:09Z | - |
dc.date.available | 2018-01-17T13:48:09Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Патент № 62889 Україна МПК C12N 1/02 (2006.01). Спосіб виділення анаеробних мікроорганізмів ротової порожнини / Лобань Г.А., Ганчо О.В., Череда В.В. заявник і патентовласник Лобань Г.А., Ганчо О.В., Череда В.В.– № u201015697; заявл. 27.12.2010; опубл. 26.09.2011, Бюл. № 18. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/5110 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виділення анаеробних мікроорганізмів ротової порожнини, що включає внесення 1 мл досліджувального матеріалу у певному розведенні в стерильну чашку Петрі, заливання 10-12 мл розтопленого і охолодженого до 45 °С поживного середовища, швидке їх перемішування, застигання на горизонтальній поверхні, який відрізняється тим, що досліджувальним матеріалом є ясенна або ротова рідина, слина, вміст пародонтальних кишень тощо, як поживне середовище використовують цукровий м'ясо-пептонний агар, культивування здійснюється 48-72 години, враховуються колонії мікроорганізмів, що виросли вглибині середовища. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Державна служба інтелектуальної власності України, ДП “Український інститут інтелектуальної власності” | uk_UA |
dc.title | Спосіб виділення анаеробних мікроорганізмів ротової порожнини | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Патенти Інтелектуальна власність. Кафедра мікробіології, вірусології та імунології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
pat spice view anaer.pdf | 143,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.