Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/5110
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛобань, Галина Андріївна-
dc.contributor.authorГанчо, Ольга Валеріївна-
dc.contributor.authorЧереда, Вікторія Володимирівна-
dc.date.accessioned2018-01-17T13:48:09Z-
dc.date.available2018-01-17T13:48:09Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПатент № 62889 Україна МПК C12N 1/02 (2006.01). Спосіб виділення анаеробних мікроорганізмів ротової порожнини / Лобань Г.А., Ганчо О.В., Череда В.В. заявник і патентовласник Лобань Г.А., Ганчо О.В., Череда В.В.– № u201015697; заявл. 27.12.2010; опубл. 26.09.2011, Бюл. № 18.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/5110-
dc.description.abstractСпосіб виділення анаеробних мікроорганізмів ротової порожнини, що включає внесення 1 мл досліджувального матеріалу у певному розведенні в стерильну чашку Петрі, заливання 10-12 мл розтопленого і охолодженого до 45 °С поживного середовища, швидке їх перемішування, застигання на горизонтальній поверхні, який відрізняється тим, що досліджувальним матеріалом є ясенна або ротова рідина, слина, вміст пародонтальних кишень тощо, як поживне середовище використовують цукровий м'ясо-пептонний агар, культивування здійснюється 48-72 години, враховуються колонії мікроорганізмів, що виросли вглибині середовища.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherДержавна служба інтелектуальної власності України, ДП “Український інститут інтелектуальної власності”uk_UA
dc.titleСпосіб виділення анаеробних мікроорганізмів ротової порожниниuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти
Інтелектуальна власність. Кафедра мікробіології, вірусології та імунології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pat spice view anaer.pdf143,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.