Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/6146
Назва: Биомеханические свойства кожно-жировых лоскутов височной и скуловых областей при проведении верхней ритидэктомии
Автори: Аветиков, Давид Соломонович
Гутник, Анна Владимировна
Аветіков, Давид Соломонович
Гутник, Ганна Володимирівна
Avetikov, D.
Gutnik, A.
Дата публікації: 2014
Видавець: The European Scientific and Practical Congress. – Prague (Czech Republic)
Бібліографічний опис: Аветиков Д. С. Биомеханические свойства кожно-жировых лоскутов височной и скуловых областей при проведении верхней ритидэктомии / Д. С. Аветиков, А. А. Гутник // Global Scientific Unity 2014. The European Scientific and Practical Congress. – Prague (Czech Republic), 2014. – Vol. 2. – S. 42–45.
Короткий огляд (реферат): На основе проведенных гистотопографических и биомеханических исследований были обоснованы оптимальные методики разрезов при проведении верхней ритидэктомии, обеспечивающих хирургические вмешательства с сохранением природных соотношений тканей лица; На основі проведених гістотопографіческіх і біомеханічних досліджень були обгрунтовані оптимальні методики розрізів при проведенні верхньої рітідектомія, що забезпечують хірургічні втручання зі збереженням природних співвідношень тканин обличчя; Based on the histotopographic and biomechanical studies carried out, the optimal methods of the incisions during the upper rhytidectomy providing surgical interventions with preservation of the natural relationships of the facial tissues were substantiated.
Ключові слова: кожно-жировые лоскути
верхняя ретидэктомия
пластическая хирургия
шкірно-жирові клапті
верхня ретідектомія
пластична хірургія
skin-fat flap
upper retidectomy
Plastic Surgery
ISSN: 616.742-007.42-089
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/6146
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра хірургічної стоматології та щелепно-лицевої хірургії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Avetikov 2.pdf169,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.