Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/6680
Назва: Профілізація матеріалів для поточного та підсумкового контролю знань студентів на курсі українознавства
Автори: Лещенко, Тетяна Олександрівна
Дата публікації: 2006
Бібліографічний опис: Лещенко Т. О. Профілізація матеріалів для поточного та підсумкового контролю знань студентів на курсі українознавства / Т. О. Лещенко // Оптимізація методів контролю знань студентів за сучасних умов організації навчального процесу : матеріали конф. – Полтава, 2006. – С. 3–5.
Короткий огляд (реферат): Ураховуючи специфіку медичних спеціальностей, студентам медичного і стоматологічного факультетів при вивченні української мови за професійним спрямуванням пропонуються такі теми: труднощі наголошення українських медичних термінів; пароніми в медичній лексиці; лексичні синоніми в медичній лексиці; апостроф у медичних термінах; подвоєння приголосних у медичних термінах; труднощі правопису префіксів у медичних термінах; правопис складних слів - медичних термінів; труднощі правопису різних частин мови в медичній лексиці; засоби милозвучності в медичній лексиці; типові помилки в культурі мовлення лікаря (русизми та мовні помилки в медичній лексиці; складні випадки перекладу в професійній мові медиків). Відповідно до цих тем складені тести й індивідуальні завдання.
Ключові слова: ділова українська мова
фахова нормативна лексика
медичний факультет
стоматологічний факультет
індивідуальні завдання
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/6680
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра українознавства та гуманітарної підготовки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Profilizacija_materialiv.pdf142,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.