Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/13379
Title: Вплив фаст-фуду на організм людини
Authors: Кравченко, Д. В.
Корчан, Наталія Олександрівна
Корчан, Наталья Александровна
Korchan, N. O.
Issue Date: 2016
Publisher: Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка
Citation: Кравченко Д. В. Вплив фаст-фуду на організм людини / Д. В. Кравченко, Н. О. Корчан // Проблеми відтворення та охорони біорізноманіття України : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 14 березня 2016 р.). – Полтава, 2016. – С. 183–184.
Abstract: Здоров’я людини — безцінний дар, який, на жаль, ми часто оцінюємо з гідністю лише в тих випадках, коли з тієї чи іншої причини втрачаємо його. Прихильники корисної натуральної їжі здригаються при слові «гамбургер» і бачити не хочуть смажену картоплю і молочні коктейлі. Але більшість з нас не проти перекусити блискавичним і, як не крути, смачним обідом. Як же впливає фаст-фуд на організм людини. Фаст-фуд — синонім численних лих по частині здоров'я. В цьому слові криються майбутні ожиріння та проблем з травленням, порушення обміну речовин і неприємні шкірні висипання. Звичайно, багато людей роками їдять чізбургери без будь-яких видимих наслідків, але все-таки ставитися до подібного способу харчування треба дуже уважно. Найбільша небезпека, яка йде від фаст-фуду — це ожиріння.
Keywords: організм людини
фаст-фуд
здоров'я
здоров'я людини
організм людини
харчування
правильне харчування
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/13379
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра анатомії людини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
K_K_2016_tezy_PNPU.pdf126,13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.