Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/15690
Title: Особистісно орієнтований підхід до вивчення теми «щитоподібна та прищитоподібні залози» студентами – медиками в умовах карантину
Authors: Лисаченко, Ольга Дмитрівна
Єрошенко, Галина Анатоліївна
Пелипенко, Лариса Борисівна
Issue Date: 2020
Publisher: Prague, Czech Republic
Citation: Лисаченко О. Д. Особистісно орієнтований підхід до вивчення теми «щитоподібна та прищитоподібні залози» студентами – медиками в умовах карантину / О. Д. Лисаченко, Г. А. Єрошенко, Л. А. Пелипенко // Modern problems in science : abstracts of VIII International Scientific and Practical Conference, Prague, Czech Republic, November 09–12, 2020. – Prague, 2020. – С. 457–460.
Abstract: Завдяки активному впровадженню інформаційних технологій та стрімкому розвитку медичної науки і техніки, виникає необхідність постійного оновлення змісту навчального матеріалу фундаментальних дисциплін, що вивчаються в медичних вузах, в тому числі й гістології, цитології та ембріології. Принципи формування професійних компетенцій студентів при вивченні тематичної теми «Щитоподібна та прищитоподібні залози» направлені на виконання конкретних цілей: з’ясувати та закріпити дані про загальну організацію щитоподібних та прищитоподібних залоз, джерела розвитку, природу та ефекти гормонів, які вони виробляють. Слід позначити кінцеві цілі вивчення студентами даної теми, як вони сформульовані в робочій програмі з дисципліни «Гістологія, цитологія та ембріологія», а саме знати: мікроскопічну та субмікроскопічну структуру клітин, тканин і органів людини в різні вікові періоди, а також в умовах фізіологічної і репаративної регенерації та основні закономірності ембріонального розвитку тканин і органів, а саме щитоподібної та прищитоподібної залоз.
Keywords: студенти
знання
оцінювання
карантин
компетенції
ISBN: 978-1-63649-931-4
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/15690
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра біології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
osobustisto_orientirovanuy_pidchid.pdf74,58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.