Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/16209
Title: Переваги та недоліки організації дистанційного навчання у вищому медичному навчальному закладі з точки зору здобувачів освіти
Authors: Рябушко, Олена Борисівна
Єрошенко, Галина Анатоліївна
Клепець, Олена Вікторівна
Ваценко, Анжела Володимирівна
Улановська-Циба, Наталія Аркадіївна
Передерій, Ніна Олександрівна
Шевченко, Костянтин Васильович
Issue Date: 2021
Publisher: Харьків
Citation: Переваги та недоліки організації дистанційного навчання у вищому медичному навчальному закладі з точки зору здобувачів освіти / О. Б. Рябушко, Г. А. Єрошенко, О. В. Клепець [та ін.] // Актуальні проблеми вищої медичної освіти і науки : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, (м. Харків, 8 квітня 2021 р.). – Харків : ХНМУ, 2021. – С. 164–166.
Abstract: Стрімкий розвиток інформаційних технологій вже давно привертає особливу увагу та інтерес до дистанційної освіти. Нові світові виклики та загрози вимагають від освітян оперативного реагування й адаптування до умов надання освітніх послуг в оновленому форматі. Навесні 2020 р. пандемія COVID-19 змусила навчальні заклади країни перейти на дистанційне навчання. Дистанційне навчання є особливою формою організації навчально-виховного процесу, яка дає змогу обмежити безпосередній контакт науково-педагогічних працівників та здобувачів освіти. Основними принципами дистанційного навчання є: самостійність, науковість, систематичність, доступність, наочність, індивідуальність та активність всіх учасників освітнього процесу.
Keywords: студенти
освітній процес
дистанційне навчання
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/16209
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра біології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
perevagu_ta_nedoliku.pdf119,65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.