Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/16691
Назва: Особливості будови печінкових клітин за умов тривалого впливу харчових добавок в експерименті
Автори: Мустафіна, Галія Міркатівна
Старченко, Іван Іванович
Кока, Володимир Миколайович
Дата публікації: 2021
Видавець: Полтавський державний медичний університет
Бібліографічний опис: Мустафіна Г. М. Особливості будови печінкових клітин за умов тривалого впливу харчових добавок в експерименті / Г. М. Мустафіна, І. І. Старченко, В. М. Кока // Cучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини : матеріали наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, присвяченої 90-й річниці з дня заснування кафедри медичної біології в рамках святкування 100-річчя заснування Полтавського державного медичного університету, м. Полтава, 30 вересня–1 жовтня 2021 р. – Полтава, 2021. – С. 60–61.
Короткий огляд (реферат): Введення в стандартний раціон лабораторних тварин комплексу харчових добавок протягом 16 тижнів призводить до помітного зменшення розмірів печінкових клітин, збільшення розмірів ядер, розвитку в окремих гепатоцитах дистрофічних змін. Також значно зменшується відносна кількість двоядерних гепатоцитів.
Ключові слова: гепатоцити
вплив харчових добавок
морфологія
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/16691
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра патологічної анатомії та судової медицини
Наукові праці. Кафедра медицини катастроф та військової медицини
Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
hepatocyty_harchovi_dobavky.pdf327,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.