Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/2045
Title: Методи оптимізації збереження ланцюжка спадкоємності між викладанням патоморфології та топографічної анатомії в умовах кредитно-модульної системи
Authors: Данильченко, Світлана Іванівна
Ройко, Наталія Віталіївна
Филенко, Борис Миколайович
Шкурупій, Ірина Василівна
Danilchenko, S. I.
Royko, N. V.
Filenko, B. M.
Shkurupiy, I. V.
Issue Date: 2015
Publisher: Publishing Center of the European Association of pedagogues and psychologists “Science”, Prague
Citation: Методи оптимізації збереження ланцюжка спадкоємності між викладанням патоморфології та топографічної анатомії в умовах кредитно-модульної системи / S. I. Danylchenko, N. V. Royko, B. M. Filenko [et al.] // International scientific web-congress of pedagogues, psychologists and medics : materials of proceedings of the International Scientific WEB-Congress. – Prague, 2015. – C. 17–21.
Abstract: Міждисциплінарна інтеграція – один з найважливіших напрямків вдосконалення підготовки студентів в сучасному вузі. Суть її полягає у зростаючій ролі знань людини в області суміжних з майбутньою спеціальністю науках і вміння комплексно застосовувати їх при вирішенні професійних завдань, що дозволить акцентування уваги на головному. Майбутній фахівець повинен володіти вміннями та професійною мобільністю оперативно реагувати на постійно виникаючі зміни в практичній і науковій діяльності. Використання в умовах кредитно - модульної системи інноваційних методів навчання, інтеграційного зв’язку між базовими та клінічними дисциплінами, удосконалення методів контролю теоретичних знань та практичних навичок, отриманих студентами, дозволить сформувати творчу особистість, здатну до самостійної відповідальної праці.
Keywords: патоморфологія
топографічна анатомія
викладання
інноваційні методи навчання
інтеграція
методи контролю
ISBN: 97854379033
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/2045
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра патологічної анатомії та судової медицини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zberezgennya_lancyuzgka_spadkoemnosti.pdf110,9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.