Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20677
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІващенко, Олена Дмитрівна-
dc.contributor.authorКопанцева, Лариса Миколаївна-
dc.contributor.authorНедосвітій, Тетяна Володимирівна-
dc.contributor.authorIvashenko, O. D.-
dc.contributor.authorKopanceva, L. M.-
dc.contributor.authorNedosvitij, T. V.-
dc.date.accessioned2023-04-24T10:45:55Z-
dc.date.available2023-04-24T10:45:55Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationІващенко О. Д. Фізико хімічні дослідження якості сирків кисломолочних / О. Д. Іващенко, Л. М. Копанцева, Т. В. Недосвітій // ХVІ Менделєєвські читання : зб. наук. праць Всеукр. наук.-практ. конф., (м. Полтава, 14–15 березня 2023 р.) / М-во освіти і науки України, Полтав. Нац. Пед. ун-т ім. В. Г. Короленка [та ін.]. – Полтава : Ред.-вид. відділ ПНПУ імені В. Г. Короленка, 2023. – С. 26–27.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-2538-82-3-
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20677-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПолтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленкаuk_UA
dc.subjectсирки кисломолочніuk_UA
dc.subjectсир кисломолочнийuk_UA
dc.subjectдослідженняuk_UA
dc.titleФізико хімічні дослідження якості сирків кисломолочнихuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.subject.udc54(072)(09)(092).001uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Physico_chemical_studies_of_the_quality_of_sour_milk_curds.pdf494,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.