Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20823
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Акімов, Олег Євгенович | - |
dc.contributor.author | Микитенко, Андрій Олегович | - |
dc.contributor.author | Костенко, Віталій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Катрушов, Олександр Васильович | - |
dc.contributor.author | Соловйова, Наталія Веніамінівна | - |
dc.contributor.author | Міщенко, Артур Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-08T13:34:03Z | - |
dc.date.available | 2023-05-08T13:34:03Z | - |
dc.date.issued | 2023-03-20 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб спектрофотометричного визначення концентрації сульфідів у продуктах харчування тваринного походження : реєстр № 49/9/23/ О. Є. Акімов, А. О. Микитенко, В. О. Костенко, О. В. Катрушов, Н. В. Соловйова, А. В. Міщенко // Перелік наукової (науково–технічної) продукції, призначеної для впровадження досягнень медичної науки у сферу охорони здоров’я. – Київ, 2023. – Вип. 9. – С. 75–76. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20823 | - |
dc.description.abstract | Використання даного методу дозволяє оцінювати безпечність та якість харчових продуктів рослинного та тваринного походження за рахунок визначення концентрації сульфід-іонів у досліджуваних зразках. Метод дозволяє контролювати вміст сульфідів у сироватці крові при використанні препаратів-донаторів сульфідних груп або препаратів, до складу яких входять амінокислоти із сульфідною групою, що запобігає розвитку небажаних ефектів та передозуванню. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ДНП «Центр тестування» | uk_UA |
dc.subject | сульфіди | uk_UA |
dc.subject | продукти харчування | uk_UA |
dc.subject | спектрофотометрія | uk_UA |
dc.title | Спосіб спектрофотометричного визначення концентрації сульфідів у продуктах харчування тваринного походження | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інтелектуальна власність. Кафедра патофізіології Нововведення, технології (РКТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
sposib_spectrofotometrychnogo_vyznachennya.pdf | 958,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.