Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20823
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАкімов, Олег Євгенович-
dc.contributor.authorМикитенко, Андрій Олегович-
dc.contributor.authorКостенко, Віталій Олександрович-
dc.contributor.authorКатрушов, Олександр Васильович-
dc.contributor.authorСоловйова, Наталія Веніамінівна-
dc.contributor.authorМіщенко, Артур Володимирович-
dc.date.accessioned2023-05-08T13:34:03Z-
dc.date.available2023-05-08T13:34:03Z-
dc.date.issued2023-03-20-
dc.identifier.citationСпосіб спектрофотометричного визначення концентрації сульфідів у продуктах харчування тваринного походження : реєстр № 49/9/23/ О. Є. Акімов, А. О. Микитенко, В. О. Костенко, О. В. Катрушов, Н. В. Соловйова, А. В. Міщенко // Перелік наукової (науково–технічної) продукції, призначеної для впровадження досягнень медичної науки у сферу охорони здоров’я. – Київ, 2023. – Вип. 9. – С. 75–76.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20823-
dc.description.abstractВикористання даного методу дозволяє оцінювати безпечність та якість харчових продуктів рослинного та тваринного походження за рахунок визначення концентрації сульфід-іонів у досліджуваних зразках. Метод дозволяє контролювати вміст сульфідів у сироватці крові при використанні препаратів-донаторів сульфідних груп або препаратів, до складу яких входять амінокислоти із сульфідною групою, що запобігає розвитку небажаних ефектів та передозуванню.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherДНП «Центр тестування»uk_UA
dc.subjectсульфідиuk_UA
dc.subjectпродукти харчуванняuk_UA
dc.subjectспектрофотометріяuk_UA
dc.titleСпосіб спектрофотометричного визначення концентрації сульфідів у продуктах харчування тваринного походженняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Інтелектуальна власність. Кафедра патофізіології
Нововведення, технології (РКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sposib_spectrofotometrychnogo_vyznachennya.pdf958,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.