Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/21423
Назва: Нормативно-правове регулювання діяльності служби порятунку (парамедиків): досвід ФРН
Автори: Пашков, В. М.
Соловйов, О. С.
Дата публікації: 2023
Видавець: Полтавський державний медичний університет
Бібліографічний опис: Пашков В. М. Нормативно-правове регулювання діяльності служби порятунку (парамедиків): досвід ФРН / В. М. Пашков, О. С. Соловйов // Матеріали III Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Екстрена та невідкладна допомога в Україні: організаційні, правові, клінічні аспекти», м. Полтава, 24 лютого 2023 р. – Полтава, 2023. – С. 139–141.
Короткий огляд (реферат): Необхідно відзначити, що збірник нормативно-правових актів про діяльність служби порятунку містить огляд законів і постанов про рятувальні служби ФРН. В цьому контексті необхідно зауважити, ведучи мову про працівників цих служб, ми маємо на увазі парамедиків. Цікаво те, що термін парамедик з німецької перекладається «Sanitäter», фельдшер, також перекладається як «Sanitäter». Тобто мова йде про однорідні поняття, в залежності від найменування служби спасіння.
Ключові слова: служба порятунку
парамедики
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/21423
Розташовується у зібраннях:Екстрена та невідкладна допомога в Україні: організаційні, правові, клінічні аспекти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pashkov_VM_Normatyvno_pravove_rehulyrovannya.pdf82,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.