Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/21775
Назва: Досвід застосування лазерного видалення судин на обличчі при розацеа
Автори: Овчаренко, С.
Науковий керівник: Васильєва, Катерина Володимирівна
Дата публікації: 2023
Видавець: Полтавський державний медичний університет
Бібліографічний опис: Овчаренко С. Досвід застосування лазерного видалення судин на обличчі при розацеа / С. Овчаренко ; наук. керівник : К. В. Васильєва // Актуальні питання клінічної медицини : зб. матеріалів Всеукр. наук.–практ. конф. лікарів–інтернів, м. Полтава, 25 травня 2023 р. – Полтава, 2023. – С. 74–75.
Короткий огляд (реферат): Розацея є однією з найбільш поширених шкірних хвороб, що впливає на якісь життя більшості людей. Серед симптомів розацеї можна виділити розширення капілярів на обличчі, червоні плями, акне. Лазерне видалення судин на обличчі стало популярним методом лікування розширених капілярів та червоних плям на обличчі при розацеї. Лазерне видалення судин на обличчі полягає у використанні лазерної енергії, щоб знищити розширені капіляри на шкірі обличчя. Це можна зробити за допомогою різних типів лазерів, включаючи KTP-лазер, Nd:YAG-лазер та IPL-лазер. Одним з основних переваг лазерного видалення судин на обличчі є його ефективність. Лазерний метод може знищити до 90% розширених капілярів, що робить його ефективнішим за традиційні методи лікування розацеї, такі як кріотерапія або електродесикація.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/21775
Розташовується у зібраннях:Актуальні питання клінічної медицини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ovcharenko_Dosvid_zastosuvannia.pdf208,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.