Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/21906
Назва: Компетентності з медіаграмотності здобувачів магістерського рівня вищої медичної освіти
Автори: Іваницька, Тетяна Анатоліївна
Петров, Євген Євгенович
Казаков, Юрій Михайлович
Бурмак, Юрій Григорович
Кузьменко, Наталія Валентинівна
Дата публікації: 22-вер-2023
Видавець: Івано-Франківський національний медичний університет
Бібліографічний опис: Компетентності з медіаграмотності здобувачів магістерського рівня вищої медичної освіти / Т. А. Іваницька, Є. Є. Петров, Ю. М. Казаков [та ін.] // Актуальні питання підвищення якості освітнього процесу: зб. матер. наук.-метод. конф., м. Яремче – м. Івано-Франківськ, 22 вересня 2023 р. – Яремче ; Івано-Франківськ, 2023. – С. 74.
Короткий огляд (реферат): Актуальність. В останнє десятиліття спостерігається небачене донині зростання доступу до споживання та виробництва інформації. Це призвело до безпрецедентної зміни її впливу на людину в залежності від того, як інформація створюється, споживається, розповсюджується, викликає довіру та цінується. Тому набуває надзвичайної актуальності питання медіаграмотності як у суспільстві в цілому, так і у медичній сфері, зокрема. Медіаграмотність — це набір компетентностей, необхідних для активної й усвідомленої професійної діяльності. Мета дослідження: встановити рівень оволодіння навичками медіаграмотності серед здобувачів вищої медичної освіти магістерського рівня за спеціальністями «222 Медицина» та «228 Педіатрія» (3-6 курсів).
Ключові слова: медіаграмотність
опитування
здобувач
вища медична освіта
УДК: 378.147:61
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/21906
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра пропедевтики внутрішньої медицини
Наукові праці. Кафедра педіатрії № 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kompetentnosti_z_mediahramotnosti.pdf511,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.