Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/21986
Назва: Ситуаційні завдання у дистанційному навчанні
Автори: Коробейніков, Леонід Сергійович
Коробейнікова, Юлія Леонідівна
Дата публікації: 22-вер-2023
Видавець: Івано-Франківський національний медичний університет
Бібліографічний опис: Коробейніков Л. С. Ситуаційні завдання у дистанційному навчанні / Л. С. Коробейніков, Ю. Л. Коробейнікова // Актуальні питання підвищення якості освітнього процесу : матеріали міжнар. наук.-метод. конф., Яремче ; Івано-Франківськ, 22 вересня 2023 р. – Яремче; Івано-Франківськ, 2023. – С. 95.
Короткий огляд (реферат): Ураховуючи необхідність упровадження в навчальний процес новітніх технологій, що забезпечують підготовку лікаря сучасної формації, на кафедрі впроваджена і використовується методика дистанційної самостійної підготовки у форматі «Гугл-Тест». Для її реалізації проаналізовано недоліки «традиційної» системи викладання дисципліни: усереднений загальний тип вивчення матеріалу й обсяг знань, який мають засвоїти студенти з різними здібностями; непомірно велика питома вага знань, які отримують студенти в готовому вигляді від викладача; відсутність об’єктивних даних про процес самостійної позааудиторної підготовки і засвоєння студентами навчального матеріалу. На нашу думку, використання системи тестів у навчальному процесі допоможе усунути принаймні деякі з цих недоліків.
Ключові слова: гугл-тест
дистанційне навчання
ситуаційні завчдання
навчання
УДК: 378.018.43:37.091.3-027.22
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/21986
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра пропедевтики ортопедичної стоматології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sytuatsiyni_zavdannya_u_dystantsiynomu.pdf512,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.