Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/21997
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Синенко, Владислав Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Рибалка, Ярослав Володимирович | - |
dc.contributor.author | Беляєв, І. С. | - |
dc.contributor.author | Єрошенко, Галина Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Шарлай, Наталія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Солод, Анатолій Вікторович | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-24T09:13:23Z | - |
dc.date.available | 2023-10-24T09:13:23Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Сучасні погляди використання та принципи дії харчових добавок / В. А. Синенко, Я. В. Рибалка, І. С. Беляєв [та ін.] // Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини : збірка тез та статей наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, м. Полтава, 19-20 жовтня 2023 р. – Полтава, 2023. – С. 136–137. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/21997 | - |
dc.description.abstract | Під харчовими добавками розуміють групу речовин з широким спектром хімічних або природних сполук, які в обмежених кількостях додають до харчових продуктів під час виробництва, пакування, транспортування чи зберігання для надання певних бажаних властивостей. Використання харчових добавок у продуктах дозволено за умови, що їх використання не загрожує здоров’ю споживача, а також воно технологічно обґрунтоване. Використання харчових добавок викликає значні суперечки як у науковому товаристві, так і в громадськості, в основному через відсутність ґрунтовних досліджень щодо їх впливу на організм людини, особливо в умовах їх поєднаної дії. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Полтавський державний медичний університет | uk_UA |
dc.subject | харчові добавки | uk_UA |
dc.subject | натуральні добавки | uk_UA |
dc.subject | синтетичні добавки | uk_UA |
dc.subject | глутамат натрію | uk_UA |
dc.title | Сучасні погляди використання та принципи дії харчових добавок | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини Наукові праці. Кафедра біології Наукові праці. Кафедра фізіології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kharchovi_ dobavky.pdf | 413,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.