Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/21997
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСиненко, Владислав Анатолійович-
dc.contributor.authorРибалка, Ярослав Володимирович-
dc.contributor.authorБеляєв, І. С.-
dc.contributor.authorЄрошенко, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorШарлай, Наталія Миколаївна-
dc.contributor.authorСолод, Анатолій Вікторович-
dc.date.accessioned2023-10-24T09:13:23Z-
dc.date.available2023-10-24T09:13:23Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСучасні погляди використання та принципи дії харчових добавок / В. А. Синенко, Я. В. Рибалка, І. С. Беляєв [та ін.] // Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини : збірка тез та статей наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, м. Полтава, 19-20 жовтня 2023 р. – Полтава, 2023. – С. 136–137.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/21997-
dc.description.abstractПід харчовими добавками розуміють групу речовин з широким спектром хімічних або природних сполук, які в обмежених кількостях додають до харчових продуктів під час виробництва, пакування, транспортування чи зберігання для надання певних бажаних властивостей. Використання харчових добавок у продуктах дозволено за умови, що їх використання не загрожує здоров’ю споживача, а також воно технологічно обґрунтоване. Використання харчових добавок викликає значні суперечки як у науковому товаристві, так і в громадськості, в основному через відсутність ґрунтовних досліджень щодо їх впливу на організм людини, особливо в умовах їх поєднаної дії.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПолтавський державний медичний університетuk_UA
dc.subjectхарчові добавкиuk_UA
dc.subjectнатуральні добавкиuk_UA
dc.subjectсинтетичні добавкиuk_UA
dc.subjectглутамат натріюuk_UA
dc.titleСучасні погляди використання та принципи дії харчових добавокuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини
Наукові праці. Кафедра біології
Наукові праці. Кафедра фізіології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kharchovi_ dobavky.pdf413,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.