Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22016
Назва: Використання електронних підручників на кафедрі фізики як засіб підвищення якості освіти
Автори: Сілкова, Олена Вікторівна
Лобач, Наталія Вячеславівна
Макаренко, Володимир Іванович
Макаренко, Олександр Володимирович
Саєнко, Марина Сергіївна
Дата публікації: 19-жов-2023
Видавець: Полтавський державний медичний університет
Бібліографічний опис: Використання електронних підручників на кафедрі фізики як засіб підвищення якості освіти / О. В. Сілкова, Н. В. Лобач, В. І. Макаренко [та ін.] // Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини : збірка тез та статей наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, м. Полтава, 19–20 жовтня 2023 р. – Полтава, 2023. – С. 143–145.
Короткий огляд (реферат): Сучасний процес формування професійної компетентності майбутніх лікарів передбачає практичне оволодіння вміннями здійснювати усне і писемне, вербальне й невербальне професійно-ділове спілкування з урахуванням норм сучасної української літературної мови, вміння передавати набутий досвід, досягати взаєморозуміння в колективі. Комунікативна компетентність виступає одним з основних факторів позитивного іміджу фахівця, сприяє його успішній самопрезентації. Невміння моделювати і самопроектувати професійну комунікацію загалом негативно впливає на якісні зміни в медичній сфері держави. З огляду на це комунікативна підготовка майбутніх лікарів у вищих медичних навчальних закладах потребує особливої уваги.
Ключові слова: медична освіта
електронний посібник
фізика
медична інформатика
УДК: 378.04:61:159.933.2
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22016
Розташовується у зібраннях:Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини
Наукові праці. Кафедра фізики



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.