Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22052
Назва: Мотиваційна складова менеджменту самоосвіти лікарів-терапевтів
Автори: Пустовойт, Ганна Леонідівна
Ярмола, Тетяна Іванівна
Кострікова, Юлія Анатоліївна
Талаш, Вікторія Володимирівна
Ткаченко, Лідія Афанасіївна
Дата публікації: 2023
Видавець: Полтавський державний медичний університет
Бібліографічний опис: Мотиваційна складова менеджменту самоосвіти лікарів-терапевтів / Г. Л. Пустовойт, Т. І. Ярмола, Ю. А. Кострікова [та ін.] // Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини : збірка тез та статей наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, м. Полтава, 19–20 жовтня 2023 р. – Полтава, 2023. – С. 129–131.
Короткий огляд (реферат): Самоосвіта лікарів-терапевтів складає значущу частину їхньої професійної діяльності, що не припиняється навіть за межами клініки. Вона включає в себе кураторську роботу з хворими, заповнення та рецензування історій хвороби, ознайомлення з сучасною медичною літературою, участь у конференціях та майстер-класах і, насамперед, роздуми та аналіз прочитаного та побаченого. Засвоєння принципів організації професійної лікарської діяльності починається у медичних вишах та коледжах і продовжується постійно. При цьому, поступово збагачується професійний лікарський досвід, формуються нові науково обґрунтовані технології організації цієї роботи у відповідності до вимог часу. Складність соціальних змін та процесів, які відбуваються сьогодні у суспільстві вимагають від кожного медичного працівника осягнення сучасної доказової медичної науки і мистецтва менеджменту, що охоплює різноманітні сфери людської діяльності.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22052
Розташовується у зібраннях:Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини
Наукові праці. Кафедра внутрішньої медицини № 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Motivation_component_of_self_education_management_of_doctors_therapists.pdf2,22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.