Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22079
Назва: Психологічне благополуччя персоналу поліцейських організацій в умовах соціальної напруженості
Автори: Охріменко, І. М.
Пронтенко, К. В.
Дата публікації: 2023
Видавець: Полтавський державний медичний університет
Бібліографічний опис: Охріменко І. М. Психологічне благополуччя персоналу поліцейських організацій в умовах соціальної напруженості / І. М. Охріменко, К. В. Пронтенко // Матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Медична реабілітація в Україні: сучасний стан та напрями розвитку, проблеми та перспективи, м. Полтава, 8 вересня 2023 р. – Полтава, 2023. – С. 110–115.
Короткий огляд (реферат): Вивчення психологічного благополуччя персоналу поліцейських організацій, залучення технологій профілактики й корекцій професійних деструкцій, зумовлене не тільки безпосереднім зв’язком цього процесу з ефективністю правоохоронної діяльності, але й можливістю потенційних впливів негативних факторів на життєдіяльність кожного окремого працівника, змінюючи його психічний та фізіологічний стан, що призводить до погіршення здоров’я, психологічних проблем та особистісних змін.
Ключові слова: психологічне здоров'я
професійний стрес
правоохоронці
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22079
Розташовується у зібраннях:Медична реабілітація в Україні: сучасний стан та напрями розвитку, проблеми та перспективи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Okhrimenko_IM_Psykholohichne_blahopoluchchya.pdf129,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.