Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22080
Назва: Право на реабілітацію в ФРН: законодавчі новели
Автори: Пашков, В. М.
Дата публікації: 2023
Видавець: Полтавський державний медичний університет
Бібліографічний опис: Пашков В. М. Право на реабілітацію в ФРН: законодавчі новели / В. М. Пашков // Матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Медична реабілітація в Україні: сучасний стан та напрями розвитку, проблеми та перспективи, м. Полтава, 8 вересня 2023 р. – Полтава, 2023. – С. 115–118.
Короткий огляд (реферат): За законодавством ФРН, реабілітаційні послуги - це всі медичні послуги, які служать для запобігання, усунення, зменшення або компенсації інвалідності або потреби у догляді, запобігання їх погіршенню або пом'якшенню їх наслідків. Реабілітаційно-профілактичні послуги можуть надаватися амбулаторно чи стаціонарно; вони можуть надаватися за місцем проживання (у разі мобільної реабілітації навіть вдома у реабілітованого або, наприклад, в закладі догляду), у визнаній реабілітаційній клініці або в стаціонарній установі. Крім лікарняних кас, реабілітаційні послуги є обов'язком пенсійного страхування або страхування від нещасних випадків.
Ключові слова: реабілітація
ФРН
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22080
Розташовується у зібраннях:Медична реабілітація в Україні: сучасний стан та напрями розвитку, проблеми та перспективи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pashkov_VM_Pravo_na_reabilitatsiyu_v_FRN.pdf104,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.