Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22084
Назва: Роль технологій у медичній реабілітації: досвід західних країн та перспективи в Україні
Автори: Ромашко, М. В.
Горошко, В. І.
Дата публікації: 2023
Видавець: Полтавський державний медичний університет
Бібліографічний опис: Ромашко М. В. Роль технологій у медичній реабілітації: досвід західних країн та перспективи в Україні / М. В. Ромашко, В. І. Горошко // Матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Медична реабілітація в Україні: сучасний стан та напрями розвитку, проблеми та перспективи, м. Полтава, 8 вересня 2023 р. – Полтава, 2023. – С. 128–132.
Короткий огляд (реферат): У сучасному світі роль технологій у медичній сфері надзвичайно важлива, зокрема в контексті медичної реабілітації. Технологічні досягнення, які останнім часом спостерігаються в різних галузях, відкривають нові горизонти для забезпечення більш ефективних методів відновлення функцій організму та покращення якості життя пацієнтів, які потребують реабілітації після травм, хірургічних втручань або хронічних захворювань. Особливо важливим стає дослідження досвіду західних країн у використанні технологій для медичної реабілітації та визначення можливих перспектив впровадження аналогічних підходів в Україні.
Ключові слова: медична реабілітація
технології
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22084
Розташовується у зібраннях:Медична реабілітація в Україні: сучасний стан та напрями розвитку, проблеми та перспективи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Romashko_MV_Rol_ tekhnolohiy_u_medychniy_reabilitatsiyi.pdf110,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.