Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22115
Назва: Самостійна робота та її роль у навчальному процесі в закладах вищої освіти медичного спрямування
Автори: Хміль, Олена Всеволодівна
Каськова, Людмила Федорівна
Хміль, Дмитро Олександрович
Садовські, Марина Олександрівна
Янко, Наталія Валентинівна
Новікова, Світлана Чеславна
Дата публікації: 22-вер-2023
Видавець: Івано–Франківський національний медичний університет
Бібліографічний опис: Самостійна робота та її роль у навчальному процесі в закладах вищої освіти медичного спрямування / О. В. Хміль, Л. Ф. Каськова, Д. О. Хміль [та ін.] // Актуальні питання підвищення якості освітнього процесу : матеріали міжнар. наук.-метод. конф., м. Яремче – м. Івано-Франківськ, 22 вересня 2023 р. – Яремче ; Івано-Франківськ, 2023. – С. 208.
Короткий огляд (реферат): Самостійна робота у закладах освіти завжди була важливим компонентом освітнього процесу в медичних закладах освіти України. Цей вид навчальної роботи забезпечує якісний взаємозв’язок між елементами колективної та індивідуальної навчальної діяльності здобувачів освіти, який може проводитися в аудиторний та позааудиторний час без наявної участі викладача, але під його пильним контролем і керівництвом. Процес регулярного отримання нових знань формує постійну потребу в самостійній роботі поза рамками відведеного на аудиторну роботу часу. Посилення й розширення ролі самостійної роботи здобувачів освіти не тільки веде до зростання її обсягу, а ще й відчутно змінює взаємовідносини між викладачами та здобувачами освіти як рівноправними суб’єктами навчального процесу. Тобто, саме це привчає здобувачів освіти власноруч вирішувати як організаційні питання, так і питання планування та контролю за навчанням, що, у свою чергу, сприяє вихованню відповідальності й самостійності, як одних з найважливіших рис характеру особистості.
Ключові слова: самостійна робота
здобувачі освіти
УДК: 378.147:61
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22115
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра дитячої терапевтичної стоматології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Samostiina_robota.pdf507,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.