Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22125
Назва: Шляхи вдосконалення педагогічної майстерності за умов навчання у режимі online
Автори: Катеренчук, Віталій Іванович
Дата публікації: 2023
Видавець: Івано-Франківський національний медичний університет
Бібліографічний опис: Катеренчук В. І. Шляхи вдосконалення педагогічної майстерності за умов навчання у режимі online / В. І. Катеренчук // Актуальні питання підвищення якості освітнього процесу : матеріали міжнар. наук.-метод. конф., м. Яремче - м. Івано-Франківськ, 22 вересня 2023 р. – Яремче ; Івано-Франківськ, 2023. – С. 85.
Короткий огляд (реферат): Пандемія Covid-19 та війна в Україні призвели до переходу значної частини навчального процесу у режим online. І якщо початково такий режим навчання сприймався як вимушене та тимчасове явище, то на сьогодні він є невідкладною складовою навчального процесу. Актуальним є питання організації навчання online без втрати якості. З цією метою є потреба у залученні різних методів комунікації, месенджерів та медійних платформ. Платформа Zoom є зручною для початківців, вона дозволяє проводити читання лекцій та спілкуватися зі слухачами. Корисною опцією є можливість запису лекції з можливістю повторного її перегляду. Однак, використання Zoom не дає змоги проводити повноцінного контролю знань з використанням тестових завдань та ситуаційних задач. Отже, є потреба у використанні інших платформ, які дозволять не лише проводити лекції та співбесіди, а й мають у своєму складі базу тестових завдань та матеріалів для самостійної підготовки.
УДК: 378. 614.147:1.253
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22125
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра ендокринології з дитячими інфекційними хворобами

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ways_of_improving_pedagogical_skills.pdf226,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.