Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22126
Назва: Дистанційне навчання англомовних студентів у медичному університеті під час пандемії та військової о конфлікту
Автори: Катеренчук, Віталій Іванович
Дата публікації: 2022
Видавець: Івано-Франківський національний медичний університет
Бібліографічний опис: Катеренчук В. І. Дистанційне навчання англомовних студентів у медичному університеті під час пандемії та військової о конфлікту / В. І. Катеренчук // Актуальні питання підвищення якості освітнього процесу : матеріали міжнар. наук.-метод. конф., м. Яремче- м. Івано-Франківськ, 23 вересня 2022 р. – Яремче ; Івано-Франківськ, 2022. – С. 71.
Короткий огляд (реферат): В останні роки на медичну освіту в Україні випав ряд важких випробувань. До них відносяться глобальна епідемія Соvid-і9 та військове вторгнення Росії в Україну. За цих умов було порушено можливість повноцінного навчального процесу у звичному варіанті. Основна частка освітнього процесу проводилася у дистанційному режимі з використанням технічних засобів комунікації. Проведення навчання у дистанційному режимі створює додаткові виклики: потрібно максимально повно надати матеріал студентам, візуалізувати його, зберегти або навіть підвищити мотивацію студентів до навчання, провести повноцінний та максимально об'єктивний контроль знань.
Ключові слова: дістанційне навчання
англомовні студенти
УДК: 378.614.147:1.253
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22126
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра ендокринології з дитячими інфекційними хворобами

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Distance_learning_of_English-speaking_students.pdf252,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.