Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22195
Назва: Компетентнісний підхід у підготовці сучасного фахівця з вищою медичною освітою
Автори: Борзих, Оксана Анатоліївна
Кайдашев, Ігор Петрович
Дата публікації: 11-тра-2018
Видавець: Івано-Франківський національний медичний університет
Бібліографічний опис: Борзих О. А. Компетентнісний підхід у підготовці сучасного фахівця з вищою медичною освітою / О. А. Борзих, І. П. Кайдашев // Актуальні питання підвищення якості освітнього процесу : матеріали наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Івано-Франківськ, 11 травня 2018 р. – Івано-Франківськ, 2018. – С. 77.
Короткий огляд (реферат): За сучасних умов діяльності вищої школи актуальним є підвищення якості освітнього процесу, яке покликано ефективно наповнювати інформацією навчальний процес та забезпечити підготовку випускників до професійної діяльності лікаря. Компетентнісний підхід в освіті, як основа її реформування, спрямований на розвиток та набуття особистістю якісних здатностей, підготовку ініціативних, самостійних і відповідальних членів суспільства, які будуть мати не тільки грунтовні теоретичні знання, а й певні компетенції, тобто вміти користуватися набутими знаннями, вирішувати професійні та соціальні завдання і дідповідати за їх наслідки. Використання нових підходів забезпечує успішний процес засвоєння теоретичних знань і формування практичних навичок та є найважливішим для підготовки лікаря будь-якої спеціальності, зокрема лікаря-стоматолога.
Ключові слова: компетентнісний підхід
навчальний процес
медична освіта
УДК: 378.6:61.0
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22195
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра внутрішньої медицини № 3 з фтизіатрією

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Borzih_OA_Kompetentisniy_pidhid.pdf67,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.