Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22428
Назва: Взаємозв’язок між медичними та екологічними складовими у здоров'ї людини
Автори: Прихідько, Роман Анатолійович
Дудченко, Максим Олександрович
Кравців, Микола Ігорович
Іващенко, Дмитро Миколайович
Заєць, Сергій Миколайович
Шевчук, Микола Петрович
Дата публікації: 2023
Видавець: Полтавський державний медичний університет
Бібліографічний опис: Взаємозв’язок між медичними та екологічними складовими у здоров'ї людини / Р. А. Прихідько, М. О. Дудченко, М. І. Кравців [та ін.]// Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини : збірка тез та статей наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, м. Полтава, 19–20 жовтня 2023 р. – Полтава, 2023. – С. 128–129.
Короткий огляд (реферат): Перетин медичних та екологічних аспектів відіграє значну роль у формуванні результатів для здоров’я людини. Ця стаття досліджує взаємопов'язаність цих аспектів, розглядаючи такі теми, як вплив фабрик, забруднення навколишнього середовища, ризики для здоров'я пов'язані з канцерогенами важливість екологічної освіти, роль молодіжних рад, протоколи та майбутнє медичних працівників. Вивчаючи ці фактори, ми можемо отримати глибше розуміння проблеми, з якими стикається суспільство, та потенційних рішень для створення здоровішого майбутнього для всіх.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22428
Розташовується у зібраннях:Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vzaiemozviazok_mizh_medychnymy.pdf464,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.