Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22453
Назва: Проблеми викладання дисципліни «анатомія людини» в умовах дистанційного навчання
Автори: Хапченкова, Д. С.
Дубина, С. О.
Бондаренко, С. В.
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Хапченкова Д. С. Проблеми викладання дисципліни «анатомія людини» в умовах дистанційного навчання / Д. С. Хапченкова, С. О. Дубина, С. В. Бондаренко // Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини : збірка тез та статей наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, м. Полтава, 19–20 жовтня 2023 р. – Полтава, 2023. – С. 160–161.
Короткий огляд (реферат): Реалії сьогодення диктують необхідність створення нових умов для навчання та викладання різних дисциплін у ЗВО особливо медичного напрямку. Впродовж останніх трьох років викладання в дистанційному форматі є пріоритетним. З одного боку безпека здобувачів віщої освіти не викликає сумнівів, але при цьому значно знижується якість освіти та викладання. Тому перед викладачами ЗВО постають нові виклики у вигляді необхідності розробки та впровадження у навчальний процес нових форм та засобів викладання.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22453
Розташовується у зібраннях:Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Khapchenkova_Problemy_vykladannia.pdf465,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.