Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22997
Назва: Контроль знань на кафедрі фтизіатрії
Автори: Ярешко, Анатолій Григорович
Бондаренко, Віра Григорівна
Вородюхіна, Алла Кирилівна
Ільченко, Валентина Іванівна
Дата публікації: 1995
Видавець: Українська медична стоматологічна академія
Бібліографічний опис: Контроль знань на кафедрі фтизіатрії / А. Г. Ярешко, В. Г. Бондаренко, А. К. Вородюхіна, В. І. Ільченко // Удосконалення методів контролю знань студентів : матеріали навч.- метод. конф. – Полтава, 1995. – С. 50.
Короткий огляд (реферат): Інтегративним показником набутих професійних знань і працелюбності є історія хвороби, за яку студент отримує дві оцінки. Одну за написання, другу за її захист. На заключному етапі оцінки знань, коли програма з дисципліни освоєна, студенти пишуть залікову контрольну роботу, питання якої зкомпоновані так, що охоплюють етіологію, патогенез, клініку, рентгенологічну, бактеріологічну і імунологічну діагностику туберкульозу, лікування і профілактику його, описання рентгенограми і виписування рецептів на протитуберкульозні препарати. Залікова оцінка знань студента є середня величина від суми всіх оцінок з урахуванням результату усної відповіді при складанні заліку. Такий контроль знань стимулює студента до постійної роботи над поглибленням професійної підготовки весь рік і дозволяє зробити оцінку об’єктивною.
Ключові слова: навчання
знання
контроль
історія хвороби
студент
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22997
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра внутрішньої медицини № 3 з фтизіатрією

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yareshko_AG_Kontrol_znan.pdf369,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.