Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/2597
Title: Форми підвищення рівня професійної підготовки студентів із пропедевтики хірургічної стоматології за європейським стандартом вищої професійної освіти
Authors: Дубровіна, Олена Віталіївна
Горбаченко, Олег Борисович
Митченок, Марія Петрівна
Issue Date: 2013
Publisher: Вищий державний навчальний заклад України "Українська медична стоматологічна академія"
Citation: Дубровіна О. В. Форми підвищення рівня професійної підготовки студентів із пропедевтики хірургічної стоматології за європейським стандартом вищої професійної освіти / О. В. Дубровіна, О. Б. Горбаченко, М. П. Митченок // Європейський вибір - невід´ємна складова розвитку вищої медичної освіти України : матеріали навчально-методичної конференції. – Полтава, 2013. – С. 52–55.
Abstract: Викладач, використовуючи бінарні лекції та практичні заняття по горизонтальній інтеграції в навчальному процесі кафедр вищих медичних навчальних закладів України, підвищує рівень професійної підготовки студентів у медичних вишах, що дозволяє створити державний європейський стандарт нового покоління лікарів за спеціальністю "Стоматологія". Удосконалення процесу викладання професійних дисциплін на клінічних кафедрах дозволяє покращити на європейському рівні професійну підготовку студентів вищих медичних навчальних закладів України, в тому числі.стоматологічного факультету. Мета такого нововведення націлена на покращення рівня професійної підготовки кожного студента з дисципліни, що вивчається, за рахунок уведення в навчальний процес суміжних кафедр медичних вишів бінарного навчання студентів. Це пов’язане з необхідністю поглиблення отриманих знань та ліквідації їх прогалин у зв'язку з пропусками практичних занять і лекцій, недостатньою самопідготовкою окремих студентів або деяким нерозумінням раніше отриманої теоретичної навчально-методичної інформації.
Keywords: горизонтальна інтеграція
індивідуальний моніторинг.
кредитно-модульна система навчання
бінарне навчання
бінарні лекції
бінарні практичні заняття
європейський стандарт вищої професійної освіти
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/2597
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра дитячої хірургічної стоматології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Forms_for_professional_development1.pdf2,94 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.