Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/3264
Назва: Застосування магнієво-мінерального комплексу у хворих на хронічний панкреатит
Автори: Хайменова, Галина Сергіївна
Янчук, Олесандр Аркадієвич
Дата публікації: 12-тра-2016
Видавець: Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського
Бібліографічний опис: Хайменова Г. С. Заснування магнієво-мінерального комплексу у хворих на хронічний панкреатит / Г. С. Хайменова, О. А. Янчук // Здобутки клінічної і експериментальної медицини : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Актуальні питання діагностики, лікування, раціональної фармакотерапії, диспансеризації та реабілітації в практиці сімейного лікаря». – 12–13 травня 2016р. – м. Тернопіль, 2016. – № 2 (26). – С. 143.
Короткий огляд (реферат): Хронічний панкреатит належить до захворювань, які при сучасному розвитку і знаннях медичної науки можна лікувати, але не можна вилікувати. Пацієнту можна забезпечити досить хороші умови життя, але головною умовою є його власна воля і сумлінна взаємодія з лікарями. В іншому випадку можуть розвинутися тяжкі ускладнення, які часто призводять до летального результату. У ході проведеного дослідження відзначена терапевтична ефективність магнієво-мінерального комплексу Детоксмаг («DETOXMAG») у складі комплексного лікування хворих на хронічний панкреатит. Насичення організму корисними макро- та мікроелементами, а саме завдяки природному і екологічно чистому Детоксмагу, є надійним та невибагливим методом лікування і профілактики хронічного панкреатиту.
Ключові слова: хронічний панкреатит
магнієво-мінеральний комплекс
ISSN: 1811–2471
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/3264
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра сімейної медицини і терапії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zastosuvannia_mahniievo-mineralnoho_kompleksu_khvorykh_khronichnyi_pankreatyt.pdf173,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.