Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4153
Title: Визначення фізико-хімічних показників якості оливок зелених без кісточки
Other Titles: Determination of physico-chemical properties of quality of pitted green olives
Определение физико-химических показателей качества оливок зеленых без косточки
Authors: Копанцева, Лариса Миколаївна
Коваленко, Євген Олексійович
Kopantseva, L.
Kovalenko, Y.
Копанцева, Лариса Николаевна
Коваленко, Евгений Алексеевич
Issue Date: 16-Mar-2016
Publisher: Полтавский університет економіки і торгівлі
Citation: Копанцева Л. М. Визначення фізико-хімічних показників якості оливок зелених без кісточки / Л. М. Копанцева, Є. О. Коваленко // Актуальні проблеми теорії та практики експертизи товарів : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. інтернет-конф.,16–18 березня 2016 р. – Полтава, 2016. – С. 237–238.
Abstract: На ринку України представлений широкий асортимент імпортних маслин консервованих. Країни-виробники виготовляють їх за власними стандартами, які не завжди відповідають вітчизняним. Тому необхідно перевіряти якість маслин, їхню безпечність для споживачів, адже цей корисний продукт споживають різні верстви населення, в тому числі вагітні жінки та молодь.
Keywords: активна кислотність
масова частка хлоридів
метод осадження
active acidity
mass fraction of chlorides
method of sedimentation
активная кислотность
массовая доля хлоридов
метод осаждения
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4153
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kopantseva_Vyznachennya_pokaznykiv_olyvok_zelenykh.pdf433,62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.