Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4368
Назва: Екологічний стан навколишнього середовища та шляхи його оптимізації екологічні загрози харчуванню сучасної людини
Автори: Бажан, Євгеній Анатолійович
Бажан, Евгений Анатольевич
Bazhan, Y.
Бажан, А. Г.
Дата публікації: 2007
Видавець: Полтава: Астрая, 2007
Бібліографічний опис: Екологічні загрози харчуванню сучасної людини / А. Г. Бажан, Є. А. Бажан // Проблеми відтворення та охорони біорізноманіття України : матеріали Всеукр. студентської наук.-практ. конф. – Полтава : Астрая, 2007. – С. 172–175.
Короткий огляд (реферат): Гармонійний розвиток людини, її здоров'я, тривалість життя багато в чому пов'язані з характером харчування.Харчування за всю історію існування людства завжди було най-сильнішим і найстійкішим фактором середовища, яке здійснювало постійний вплив на стан його здоров'я. Вибираючи собі їжу, людина віддає перевагу тій, до якої вона звикла, найсмачнішій, гарно оформленій, нерідко здобреній гострими приправами, іноді їжі, що легко засвоюється організмом. В останні роки все гостріше постає питання не про те, що їсти, не завдаючи шкоди організмові, бо стан здоров'я людей, працездатність їх, опірність хворобам, тривалість життя значною мірою залежать від режиму харчування.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4368
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Фаховий медико-фармацевтичний коледж

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bazhan 2.pdf199,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.