Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4530
Назва: Причини змін смакової чутливості та особливості їх визначення
Автори: Нідзельський, Михайло Якович
Давиденко, Ганна Миколаївна
Давиденко, Вадим Юрійович
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Нідзельський М. Я. Причини змін смакової чутливості та особливості їх визначення / М. Я. Нідзельський, Г. М. Давиденко, В. Ю. Давиденко // Стоматологічна наука і практика на Слобожанщині: історія, надбання і перспективи розвитку : матеріали наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 5–6 жовтня 2017 р. – Харків, 2017. – С. 110–115.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4530
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра післядипломної освіти лікарів стоматологів-ортопедів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Smakova_chutluvist.pdf384,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.