Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4530
Назва: | Причини змін смакової чутливості та особливості їх визначення |
Автори: | Нідзельський, Михайло Якович Давиденко, Ганна Миколаївна Давиденко, Вадим Юрійович |
Дата публікації: | 2017 |
Бібліографічний опис: | Нідзельський М. Я. Причини змін смакової чутливості та особливості їх визначення / М. Я. Нідзельський, Г. М. Давиденко, В. Ю. Давиденко // Стоматологічна наука і практика на Слобожанщині: історія, надбання і перспективи розвитку : матеріали наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 5–6 жовтня 2017 р. – Харків, 2017. – С. 110–115. |
URI: | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4530 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра післядипломної освіти лікарів стоматологів-ортопедів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Smakova_chutluvist.pdf | 384,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.