Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/8500
Назва: Деонтологічні особливості у спілкуванні фармацевта з пацієнтом
Автори: Атаунех, Христина Едуардівна
Атаунех, Кристина Эдуардовна
Atawnah, Kh.
Дата публікації: 13-січ-2017
Видавець: Організація наукових медичних досліджень "Salutem"
Бібліографічний опис: Атаунех Х. Е. Деонтологічні особливості у спілкуванні фармацевта з пацієнтом / Х. Е. Атаунех // Вітчизняна та світова медицина в умовах сучасності: Збірник матеріалів міжнар. наук.-практ. конф. (м. Дніпро, 13-14 січня 2017 р. – Дніпро: Організація наукових медичних досліджень "Salutem", 2017. – С. 107–109.
Короткий огляд (реферат): У зв'язку з погіршенням екологічної і економічної ситуації у нашій країні, у більшості населення відбувається зниження здоров'я, порушуються функції організму. обмін речовин, робота ЦНС. що призводить до стресу, а всі ці фактори ведуть до зниження захисних сил організму. Більшість людей ведуть нездоровий спосіб життя, незбалансовано харчуються, мають шкідливі звички. І всі ці умови призводять, звичайно до загострення хронічних захворювань і виникнення нових. Тому зараз дуже багато звернень до аптечних закладів.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/8500
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Фаховий медико-фармацевтичний коледж

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Atawnah.pdf111,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.