Перегляд за Автор "Holub, L. V."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Гігієнічна оцінка харчування організованих дитячих колективів(Українська медична стоматологічна академія, 2019) Голуб, Л. В.; Саргош, Оксана Дмитрівна; Holub, L. V.; Sarhosh, O. D.Збалансоване повноцінне харчування є основою для росту і розвитку дитячого організму, а також для зміцнення здоров’я. З їжею ми отримуємо енергію (енергетична цінність раціону повинна покривати енергозатрати організму), поживні речовини (білки, жири, вуглеводи, макро- та мікроелементи, вітаміни) необхідні для фізіологічної життєдіяльності організму, гарне самопочуття (через різноманітність їжі за рахунок широкого асортименту продуктів і різних прийомів їх кулінарної обробки).