Логотип репозитарію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
Логотип репозитарію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Ivaschenko, O. D."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Ескіз недоступний
    Документ
    Результати аналізу фізико-хімічних показників якості молока згущеного незбираного з цукром
    (Полтавський університет економіки і торгівлі, 2016-03-16) Назаренко, Ельвіра Анатоліївна; Іващенко, Олена Дмитрівна; Нікозять, Юлія Борисівна; Рябенко, Єлизавета Романівна; Nazarenko, E. A.; Ivaschenko, O. D.; Nikozyat, Yu. B.; Ryabenko, Y. R.; Назаренко, Эльвира Анатольевна; Иващенко, Елена Дмитриевна; Никозять, Юлия Борисовна; Рябенко, Елизавета Романовна
    Згущене молоко (розмовні варіанти: згущівка, згущенка, згущонка, згущик) – це концентрований висококалорійний молочний продукт, одержаний зі свіжого молока і вершків шляхом згущення та консервування його цукром або стерилізацією. Ідея отримання молока, яке загущено, була запропонована у 1810 році французом Ніколя Аппером. З великої кількості солодощів згущене молоко, мабуть, сама корисне. Воно зберегло кальцій, молочний білок, в ньому не використовуються дріжджі, підсилювачі смаку або барвники, як у деяких інших солодощах (тістечка, цукерки, мармелад, цукерки тощо).Мінус згущеного молока в тому, що воно містить величезну кількість цукру. Продукт дуже жирний і калорійний – якщо ви з’їдаєте вміст банки за раз, то ваш організм поповниться аж на 1200 ккал. Це для дорослого дуже багато, а для дітей тим більше. Рада дієтологів – не вживайте згущене молоко, як самостійне ласощі. Краще використовувати його в комбінації з іншими продуктами – фруктами, ягодами або додавати в чай або каву. А щоб не втратити корисні властивості згущеного молока і не нашкодити своєму організму, потрібно вміти правильно вибирати цей продукт.
  • Ескіз недоступний
    Документ
    Стандарти стоматологічних матеріалів
    (Полтавський університет економіки і торгівлі, 2022) Сахно, Тамара Вікторівна; Іващенко, Олена Дмитрівна; Семенов, Анатолій Олексійович; Стовбун, Олег Вікторович; Sakhno, T. V.; Ivaschenko, O. D.; Semenov, A. O.; Stovbyn, O. V.
    Впровадження стандартів не лише створює сприятливий імідж медичного закладу в очах пацієнтів, а й відкриває установам можливість співпраці та обміну досвідом із клініками у всьому світі. Важливість запровадження стандартів визначається необхідністю досягнення конкурентоспроможності українських організацій охорони здоров’я і національними завданнями у сфері охорони здоров’я населення та забезпечення якості медичної допомоги, збереження здоров’я нації як головної суспільної цінності.
BASEROARRORROARMAPOpenDOARЕ-каталог PSMU

36011, Poltava, 23 Shevchenko Street

DSpace software and Poltava State Medical University copyright © 2017-2025 | Library PDMU

  • Налаштування куків
  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотний зв'язок