Логотип репозитарію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
Логотип репозитарію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Kopantseva, L."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Ескіз недоступний
    Документ
    Визначення фізико-хімічних показників якості оливок зелених без кісточки
    (Полтавский університет економіки і торгівлі, 2016-03-16) Копанцева, Лариса Миколаївна; Коваленко, Євген Олексійович; Kopantseva, L.; Kovalenko, Y.; Копанцева, Лариса Николаевна; Коваленко, Евгений Алексеевич
    На ринку України представлений широкий асортимент імпортних маслин консервованих. Країни-виробники виготовляють їх за власними стандартами, які не завжди відповідають вітчизняним. Тому необхідно перевіряти якість маслин, їхню безпечність для споживачів, адже цей корисний продукт споживають різні верстви населення, в тому числі вагітні жінки та молодь.
  • Ескіз недоступний
    Документ
    Визначення фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості вершкового масла
    (2014-03-18) Іващенко, Олена Дмитрівна; Копанцева, Лариса Миколаївна; Ярова, Анастасія Петрівна; Ivaschenko, O.; Kopantseva, L.; Yarova, A.; Иващенко, Елена Дмитриевна; Копанцева, Лариса Николаевна; Яровая, Анастасия Петровна
    Зараз на прилавках наших магазинів багато фальсифікованих продуктів. А вершкове масло, як відомо, широко вживане у нашому суспільстві. Даний продукт містить багато корисних речовин, які потрібні людям різного віку. Тому, дослідження з якості вершкового масла важливі є нагальною проблемою, адже перш за все споживачі повинні купувати якісний продукт і не хвилюватися за своє здоров’я.
  • Ескіз недоступний
    Документ
    Визначення фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості житнього хліба
    (ПУЕТ, 2014-03-18) Іващенко, Олена Дмитрівна; Копанцева, Лариса Миколаївна; Калашник, Костянтин Юрійович; Ivaschenko, O.; Kopantseva, L.; Kalashnyk, K.; Иващенко, Елена Дмитриевна; Копанцева, Лариса Николаевна; Калашник, Константин Юрьевич
    Хліб є основним постачальником вуглеводів - головного енергетичного компонента їжі. Він містить у собі поживні речовини, необхідні людині. У хлібі є білки, вуглеводи, вітаміни груп В, РР, мінеральні сполуки, наприклад життєво важливі організму солі кальцію, заліза, фосфору. І що ще важливіше, хліб має рідкісну властивість – він не приїдається, не може набриднути людям. Хліб – практично єдиний продукт, який не втрачає своєї привабливості, зберігає здатність залишатися корисним, навіть якщо його використовують у їжу не відразу. Якщо хліб зачерствіє, він усе одно корисний для харчування людини. Сьогодні хлібом людина майже наполовину вдовольняє потребу організму у вуглеводах, на третину – в білках, понад половину – вітамінів групи В, солях фосфору і заліза. Хліб на 30% покриває нашу потреба у калоріях. Деякі вчені вважають, що властивість хліба викликати в людини почуття ситості залежить від глютамінової кислоти, котра міститься в білкових речовинах хліба та відіграє важливу роль у процесах обміну в організмі. Цим, на думку фахівців, пояснюється прагнення голодної людини вгамувати голод насамперед хлібними продуктами
  • Ескіз недоступний
    Документ
    Дослідження за фізико-хімічними показниками йогуртів вітчизняних виробників
    (Полтавский університет економіки і торгівлі, 2016-03-16) Копанцева, Лариса Миколаївна; Папеян, Карен Арсенович; Kopantseva, L.; Papeyan, K.; Копанцева, Лариса Николаевна; Папеян, Карен Арсенович
    Йогурт за останні роки набув величезної популярності в усьому світі. Високий вміст поживних речовин зумовлюють надзвичайну корисність йогуртів з точки зору раціонального харчування. Але далеко не всі йогурти є корисними. Все залежить від його складу, в якому головними складовими повинні бути молоко і особливі йогуртові бактерії. Без цих бактерій вся корисність йогурту зводиться до нуля, він просто перетворюється на звичайний смачний десерт. Також далеко не всі виробники при виробництві цього продукту дотримуються норм, а це, в свою чергу, призводить до погіршення якості. Отже, ми повинні знати, що нам пропонують українські виробники йогурту. Мета дослідження: встановлення якості йогуртів вітчизняних виробників.
  • Ескіз недоступний
    Документ
    Методичне забезпечення хімічних навчальних дисциплін для професійної підготовки іноземних студентів
    (2021-02) Копанцева, Лариса Миколаївна; Kopantseva, L.
    У зв’язку з тенденцією до збільшення кількості іноземних студентів в нашій країні, важливою постає проблема оптимізації навчального процесу і підвищення якості медичних кадрів. Отже, поєднання сучасних технологій навчального процесу та традиційних форм і методів організації навчання іноземних громадян є запорукою досягнення мети отримання якісної освіти для іноземних громадян, які прагнуть здобути фахову освіту в Україні. Враховуючи труднощі в засвоєнні студентами навчального матеріалу, пов’язані з наявністю мовного бар’єра, недостатнім забезпеченням навчальною літературою, недостатнім рівнем початкової підготовки на батьківщині, особливу увагу спрямовано на вдосконалення процесу отримання і засвоєння знань, формування практичних вмінь і навичок. Для вирішення цих проблем колективом кафедри розроблена методична розробка - робочий зошит з дисципліни «Медична хімія» для студентів міжнародного факультету (російською та англійською мовами навчання). Він призначений для підготовки студентів до практичних занять під час самостійної роботи в умовах навчального процесу.
BASEROARRORROARMAPOpenDOARЕ-каталог PSMU

36011, Poltava, 23 Shevchenko Street

DSpace software and Poltava State Medical University copyright © 2017-2025 | Library PDMU

  • Налаштування куків
  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотний зв'язок