Перегляд за Автор "Nardid, O. A."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Влияние низких температур хранения на белки инкапсулированные в альгинатные микросферы(Полтавський державний медичний університет, 2018) Нарожный, Станислав Владимирович; Розанова, Екатерина Дмитриевна; Нардид, Олег Анатольевич; Нарожний, Станіслав Володимирович; Розанова, Катерина Дмитрівна ; Нардід Олег Анатолійович; Narozhnyi, S. V.; Rozanova, Ye. D.; Nardid, O. A.Вивчено вплив низьких температур зберігання на ферментативну активність білків з гемолізату, інкапсульованих у альгінатні мікросфери. Показано що при зберіганні мікросфер з інкапсульованим матеріалом протягом 18 місяців за температури -20˚С, вбудовані білки зберігають каталазну активність.